Outdoorové vybavení, sportovní potřeby a oblečení

Váš nákupní košík je prázdný

Objednat | Registrace | Přihlásit se

774 520 130
Po-Čt: 1030-1530 / Pá: 1030-1400

Ochrana osobních údajů

Hlavní stránka / Ochrana osobních údajů

Víme, že partnerství je založené na důvěře a podle toho zacházíme s osobními údaji našich partnerů. Vy jste našimi partnery.

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. E-shop veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu a neposkytuje je třetím osobám. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá provozovatel e-shopu s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití.

Data jsou uchovávána na zálohovaných serverech, které nejsou sdíleny s aplikacemi třetích osob. Provozovatel e-shopu je ve smyslu § 5 odst. 5 zák. o ochraně osobních údajů oprávněn využít, za účelem nabízení obchodu a služeb subjektu údajů, získaných v souvislosti se svojí činností, použít jeho jméno, příjmení a adresu. Tyto osobní údaje je možno na písemnou žádost zákazníka vymazat z databáze. Správce osobních údajů poté nesmí dále uvedené údaje zpracovávat a zůstávají pouze v účetnictví firmy.

Široký sortiment outdoorového oblečení a jiného turistického vybavení. Potřeby pro kempování a grilování. Stany, spacáky, turistická obuv, pohorky, batohy a krosny, funkční spodní prádlo, termoprádlo a mnohé další vybavení. Pro cyklisty máme širokou nabídku kol. Nabízíme silniční kola, horská kola celoodpružená nebo hardtaily, treková i krosová kola nebo také dětská kola. Také cyklooblečení a jiné cyklodoplňky a komponenty jízdních kol. Také sportovcům z jiných odvětví nabízíme širokou nabídku sportovního vybavení. U nás si své najdou příznivci všech možných sportů. Tenis, badminton, hokej, fotbal, bojové sporty, snowboard, lyže, in-line i lední brusle… Příznivcům zábavných sportů a kolektivních her jako třeba kuželky, petangue (pétanque) ale také klouzačky, bazény, trampolíny nabízíme širokou nabídku nejrůznějších typů a modelů různých výrobců. Pro děti nabízíme sportovní a outdoorové vybavení v dětských velikostech – dětská kola, dětské outdoorové oblečení, dětskou outdoorovou obuv, odrážedla, dětské cyklo sedačky a tyče, vozíky za kolo. Neustále naši nabídku rozšiřujeme a připravujeme spoustu novinek nejen pro děti, ale i dospělé sportovní a outdoorové nadšence.

Všechny akce platí do odvolání nebo do vyprodání zásob a všechny obrázky u produktů jsou pouze ilustrativní. Kopírovat jakékoliv obrázky, zvukové stopy, videa, texty nebo jejich části bez písemného svolení provozovatele stránek, je přísně zakázáno.